Nieuws

Personal Branding 2019 woensdag 11 december 2019

Woensdag 11 december 09.00- 15.00
Titel : Persoonlijk leiderschap
Subtitel:  “Hoe een organisatiemissie leidde tot een persoonlijke missie en andersom”.

Stel je nu eens voor dat je heel jong was toen je bij Defensie terecht kwam. Als jonge officier, aangetrokken door het avontuur, het kameraadschap, de gedrevenheid en de aantrekkelijke werking van samen op een missie zijn en een doel dienen dat hoger is dan alleen eigen belang.

En stel je voor dat je nu -een aantal jaren verder en een levensfase verder- er soms vragen door je hoofd spoken als “Doe ik nog steeds wat ik wil?”, “Hoe wil ik de rest van mijn loopbaan invullen?”, “Wie heeft eigenlijk de regie in mijn carrière? “Benut ik eigenlijk al mijn talenten wel?” en “Hoe combineer ik dat met mijn verantwoordelijkheden thuis?”

De antwoorden op die vragen liggen in de kern bij jezelf. Dan gaat het over persoonlijk leiderschap. Je Drive; wat drijft jou als leider en hoe zet jij de beste versie in voor jezelf en je eigen dromen en doelen maar vooral; hoe kun jij jouw omgeving dienen met krachtig en authentiek leiderschap?

Op 11 december 2019 staat Annelies Rulkens-Zielman, (directeur/eigenaar van Inn-spiratie), op het podium samen met Jakob Feenstra (Majoor bij het Vuursteun Commando en Trainer/Coach bij Inn-spiratie).

Samen vertellen zij twee verhalen; het verhaal van Jakob over hoe een militaire missie onder vuur in Syrië en persoonlijke missie over leiderschapsontwikkeling werd. En het verhaal van Annelies over hoe een persoonlijke zoektocht naar inspirerend leiderschap en sterk teamwork uitmondde in de start van een onderneming. Deze verhalen samen vormen een interactieve workshop waarin jij als leidinggevende uitgedaagd wordt om na te denken over waar jij voor gaat en staat in je leiderschap en hoe jij je verder kunt ontwikkelen tot “De beste versie van jezelf”.

Leiderschap begint met het leiden van jezelf.

 

 

Je kan jezelf HIER aanmelden 

 

Details info Aantal uitgangspunten:

-          Locatie Korpszaal van het Artillerie museum (’t Harde, LBO)

-          Deelnemers aantal minimaal 20 en maximaal 40 VOL=VOL.

-          Inschrijving sluit vrijdag 29 nov

 inspitatie

Detail informatie over de locatie kun je hier vinden > https://voaweb.nl/personal-branding-2019


Terug
07-10-2019 Categorie: Gunners Network