Nieuws

GALA 2016: "The Sky is the Limit"

Naast een warm welkom ook de bedankjes aan de gala commissie.

Cadet kpl Max Hart kreeg de gelegenheid van de voorzitter om het gala 2017 te mogen aankondigen. Dit zal plaatsvinden op de KMA.  Hij nodigde een ieder uit om "weer voor een keer cadet te komen zijn". 

Naar aanleiding van het tragische ongeluk in Mali werd door de Wapenoudste, Bgen Rob Jeulink, om een moment van stilte gevraagd. Het programma was iets aangepast nav het ongeluk. Zo was besloten om het geplande vuurwerk uit te stellen. Naar verwachting zal dit worden ontstoken tijdens de jaardag Artillerie.

Na het moment van herdenking werd het gala geopend en konden de gasten zich naar het terras begeven. De paresto brigade van de Lgen Bestkazerne had een heus varken aan het spit en kippen aan de grill!

Na deze start was de dansvloer vrij om te dansen op de muziek van Lodewijk van der Linde en de DJ Geert Verschuren. Aangetrokken door de muziek waagden sommigen een dansje maar de meerderheid wilde genieten van het prachtige weer op het terras. Een heerlijke avond, een gezellige sfeer waarvan een ieder zichtlijk genoot. Ook de voorzitter van de galacommissie, Kap Thijs van de Linde welke 30 juni was teruggekeerd van zijn missie in Mali, concludeerde dat het een zeer geslaagde opzet was en keek uit naar de eerst volgende vergadering voor het gala 2017.

De avond werd iets voor 01.00 uur afgerond met een laatste serie up-tempo muziek van de DJ

De gala commissie is zeer tevreden over de geslaagde opzet en was blij met de ondersteuning vanuit het DGLC. We willen dan ook de gastheer, Kol Peter Gielen, bedanken voor het open stellen van zijn deuren en hopen dat de opkomst van dit afgelopen gala een aanzet zal zijn om met nog meer collegae naar het gala in 2017 te komen.

De waarnemend voorzitter Elnt Koen Gerritzen en zijn voltallige commissie hadden het gala wederom perfect voorbereid en waren zeer verheugd met de woorden van de voorzitter VOA. De gala commissie is al gestart met de voorbereiding voor het gala 2017. Het thema zal dan zijn.

GALA 2017: "Back to the Castle part II"


Terug
15-07-2016 Categorie: CVW De Artillerist